Royal Canin Puppy Mini

199,00 kr.499,00 kr.

Produkt beskrivelse

Royal Canin Puppy Mini 8 kg.

Små hunde har en kortere vækstperiode end store hunde. Hunde af små racer er typisk færdigudvoksede, når de er ca. 10 måneder. Det gør også, at væksten skal foregå meget hurtigt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at de får nok energi og protein lige fra de er helt små. Få de små hunde den korrekte næring fra hvalpestadiet, vil de til gengæld have et langt og sundt liv foran sig – med en forventet levetid på op til 13 til 16 år. Royal Canin Mini Puppy hvalpefoder er specielt udviklet til de små hunderacer (fra 1 – 10 kg) i vækstfasen, fra de er 2 måneder gamle. Det er i vækstfasen, at hvalpen opbygger knogler og muskler. Hvalpen har i denne fase derfor behov for ekstra meget energi. Samtidig er det dog vigtigt, at den heller ikke vosker for hurtigt. Energiniveauet i Royal Canin Mini Puppy er nøje afstemt til at sikre en optimal vækst.
Dette hvalpefoder er ligeledes udviket til at have en ekstra høj accept, så selv kræsne hvalpe får alle de næringsstoffer, de har behov for. Hvalpes fordøjelsessystem er meget følsom og udvikler sig kun langsomt, og hvalpen kan derfor ikke fordøje alt for store mængder af visse næringsstoffer, som f.eks. stivelse. Royal Canin Mini Puppy er sammensat af letfordøjelige proteiner, der sammen med fructo-oligosaccharider og fiskeolie sikrer en optimal fordøjelse og en god udnyttelse af næringsstoffer.
Royal Canins hvalpefoder indeholder ligeledes en særlig sammensætning af antioxidanter (taurin, lutein, C- & E-vitamin), der bidrager til at opbygge hvalpens immunsystem. Mannan-oligosaccharider styrker tarmenes lokale immunforsvar og essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer beskytter tarmenes slimhinder.
Foderpillerne i Royal Canin Mini Puppy har desuden en optimal størrelse, form og struktur, så de er nemme at tygge. Desuden er foderet tilsat natriumtrifosfat, der optager spyttets kalciumindhold, så det ikke sætter sig og danner tandsten. De særlige LIP-proteiner i Royal Canins hvalpefoder giver desuden en garanteret proteinoptagelse på mindst 95%.

Søg efter en vare her