Privatlivpolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker kun, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller foretager køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler kun de oplysninger du selv indtaster som: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med køb på hjemmesiden. Ved tilmelding af nyhedsbrev er det kun mailadresse og navn der indsamles. De indsamlede oplysninger anvendes udelukkende til udsendelse af nyhedsbreve og til at lave statistik på vores nyhedsbreve. Vi benytter MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser samt udsendelse af nyhedsmails. Når du tilmelder dig vores nyhedsservice, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik.

Sikkerhed
Vi har både teknisk og organisatorisk foranstaltning mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev eller ved køb på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

 

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i Danmark, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail post@falsterkat.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til datatilsynet Borgergade 28, 5., 1300 København K. på mail dt@datatilsynet.dk.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

De Kære Dyr v/ Jens Petersen
Nykøbingvej 74

4850 Stubbekøbing

Tlf. 54441540

post@falsterkat.dk

Søg efter en vare her