BARF – RigtigHundemad – Kalvebrystben 1 kg.

50,00 kr.

2000 på lager

Husk at vælge en frostkasse ved køb af BARF.

Produkt beskrivelse

BARF RigtigHundemad Kalvebrystben 1 kg.

Er det første gang du bestiller BARF online, så læs venligst vejledningen i bunden af siden her.

RigtigHundemad BARF er sund, nærende og det mest naturlige du kan give din hund. Der er masser af varianter som kan sikre din hund en varieret kost. RigtigHundemad BARF har stor fokus på dyrevelfærd og benytter derfor kun kød godkendt til human ernæring. Der er lagt stor vægt på kvaliteten. Det meste kød kommer fra Danmark, dog kommer rensdyrene fra Nordsverige og hjortene fra de store skove i Bayern i Sydtyskland.

Hvis det er første gang din hund får rå kødben, er det vigtigt at afføringen er fin før du begynder at servere mad med brusk og knogler. Efter tre måneder med råt, er din hund i stand til selv at fordøje hele kødben. Det er altid en god ide at bruge bløde knogler og brusk, da bærende ben (de hårde knogler) kan være hårde for tænderne. Bløde knogler og brusk tæller med som en del af måltidet, hvor hårde knogler betragtes som aktivering.

Sprøde og bløde, som alle hunde kan tygge.
Husk altid: Giv ikke din hund kødben, når den skal være alene hjemme!

Vi anbefaler at du supplerer med en vitamin- og mineralblanding, så din hund får det den har brug for. Fx Anibio Min-O-Vit eller BARF Complex. Hvis din hunds pels er mat og trist, kan et tilskud af fedt eller olie fra fx Grizzly Salmon Plus anbefales.

BARF RigtigHundemad fodringsvejledning:
​​​Hvalpe fra 8 uger til 6 måneder skal have hvad svarer til 10% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 3 måltider.
Unge hunde fra 6 måneder til 12 måneder (gigantracer 18 måneder) skal have hvad der svarer til 5% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 2 måltider.
Voksne hunde skal have hvad der svarer til 2% af dens kropsvægt 1 gang dagligt.

Husk dette kun er vejledende og det er vigtigt du kigger på din hund og vurderer, om den skal have mere eller mindre.

BARF vejledning:

– Ved køb af RigtigHundemad BARF & Bella’s Favorit, skal du altid tilkøbe en frostkasse. Den lille kan rumme 8 kg. og den store kan rumme 14-16 kg. (Hvis du kun køber 500 g. blokke, kan den lille kasse rumme 14 kg. og den store kasse 24 kg.) Husk altid at fylde kassen op, så kødet kan holde den rette temperatur under forsendelsen. Bemærk at kødben tør hurtigere op og må derfor max. fylde 35% af den samlede vægt.
– BEMÆRK frost sendes kun til privat adresse ml. kl. 8-16 og stilles uden kvittering. (kr. 59,- ved køb over kr. 500,- eller kr. 98,- ved køb under kr. 500,-)
– Vi sender kun frost mandag, tirsdag og onsdag for at sikre os at dine varer når frem inden for 24 timer.
– Gør det nemmere for dig selv og vælg en af vores færdigpakket Favorit kasser (her er frostkassen inkluderet).
– Det er altid på kundens eget ansvar, når der sendes BARF RigtigHundemad & Bella’s Favorit.
– Ring gerne for råd og vejledning eller hvis du har spørgsmål på tlf. 29478948 alle hverdage ml. 11-12.

Søg efter en vare her