Velkommen til Falsters Kattepension
Et trygt valg for dig og din kat

Information

Hos Falsters Kattepension er det vigtigste for os at give din kat og dig som ejer den bedste oplevelse. Din kat vil få et flot stort indendørs bur fra gulv til loft indrettet med kradsetræ, div. hylder, sovehule, legetøj og bløde tæpper samt vand- og madskåle og kattebakke. Din kat kommer dagligt i egen overdækket løbegård med udsigt til have, heste samt naturens fugle.

Vi går utrolig meget op i af kattene ikke keder sig og har derfor mange ansatte som dagligt kommer og aktiverer kattene og kæler med dem. Inkl. i prisen er evt. børstning (betingelsen er at din kat er glad for at blive redt) samt at vi selvfølgelig gerne giver din kat medbragt medicin m.m. men nævn det altid i forbindelse med reservation. Din kat vil simpelthen få al den kærlige pleje og omsorg den har brug for. Vi ønsker at du får en glad og trivelig kat med hjem. Din kat vil aldrig komme til at blive blandet sammen med andre katte af sikkerhedshensyn og stress.

Priser i kattepensionen:

1 kat pr. dag                                kr. 140,-
2 katte sammen pr. dag            kr. 220,-
3 katte sammen pr. dag            kr. 280,-

Bemærk ved afbestilling af den bookede periode senere end 14 dage før aftalt tid, opkræves der betaling for hele den reserverede periode. Både indleveringsdag og afhentningsdag medregnes.

Du betaler for hele den reserverede periode. Ved ophold over 30 dage opnås rabat på 10% for hele perioden. 

Ind- og udleveringstider på Falsters Kattepension:

Hverdage: 11.00 -12.00 & 16.00 – 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 – 14.00

Det er vigtigt at holde din kat hjemme inden den skal afleveres i pensionen. Der kan ikke indleveres eller udleveres katte uden for åbningstiderne. I højsæsonerne skal man påregne ventetid ved indlevering og udlevering af kat. OBS! I skolernes sommerferie er minimum bestilling 7 dage.

Katten skal være i en RIGTIG transportkasse ved ankomst til kattepensionen.

Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza.
Husk at vaccinationsattesten kun er gyldig i 1 år. Attesten SKAL medbringes, da vi ellers ser os nødsaget til at afvise jer.
Din kat skal være loppebehandlet ved ankomst.
Vi tager ikke imod hankatte som ikke er kastreret.

Du må rigtig gerne medbringe kattens eget tæppe, kurv, legetøj eller vante mad.
Der fodres med Royal Canin kvalitetsfoder som katten har til rådighed hele døgnet samt dåsemad/tun, hvis dette ønskes. Du er meget velkommen til at medbringe eget foder.
Det er vigtigt at du er ærlig omkring kattens vaner/uvaner, da dette giver os de bedste forudsætninger for netop at passe din kat.

Vi forbeholder os retten til at tage billeder/videoer af din kat/katte under opholdet til vores Facebookside. Gå gerne ind på vores Facebookside og følg os, så kan du se billeder og videoer af din kat/katte mens den/de bliver passet hos os.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at se vores faciliteter inden opholdet, så tøv ikke med at kontakte os.

Søg efter en vare her