Velkommen til Falsters Internat

Information

Vi holder ferielukket fra torsdag d. 9. maj til og med d. 16. maj. 

Vi driver Dyrenes Beskyttelses Internat hvor vi årligt hjælper ca. 700 herreløse katte, kaniner, marsvin, fugle og andre smådyr. Internatet ligger uden for Stubbekøbing og modtager dyr som er i nød.

Et svigtet dyr kan være en, der er blevet dumpet i vejsiden eller dyr fra dyreværnssager. Al indlevering af dyr skal gå gennem Dyrenes beskyttelses vagtcentral. De har tlf. nr. 1812. En kat, kanin, marsvin og andre smådyr der er kommet i klemme midt i en skilsmisse, sygdom eller lignende, tager vi kun i mod ved plads på internatet mod et gebyr til dyrlægeudgifter og opholdet på internatet. Skal ske efter forudgående aftale med internatet.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, øremærket, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem. En voksen kat eller killing koster kr. 1450,-.

Der kræves forudgående aftale ved besøg i internatet på mandage, onsdage og fredage. Man må dog forventes en smule ventetid, da der ikke kan være for mange i afdelingen ad gangen. 

Ønsker man blot at se internatet eller kæle med dyrene, kan dette lade sig gøre hver søndag fra kl. 11.00 -13.00.

Ved køb af en kanin er de sundhedstjekket, vaccineret, chippet og neutraliseret ved formidling og koster kr. 500,-. 
Ved køb af en han marsvin er de sundhedstjekket, chippet og kastreret og koster kr. 500,-. 
Ved køb af hun marsvin er de sundhedstjekket, chippet og ikke neutraliseret og koster kr. 200,-. 

Formidling af vores internatsdyr kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af dyr er det et krav at dyret transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 139,-) samt at dyret får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Vi tager ikke i mod praktikanter eller lignende, da der desværre ikke er ressourcerne til det. 

Royal Canin er foder sponsor for Falsters Internat

Søg efter en vare her