Seresto Vet flåt- og loppehalsbånd til hund/kat

499,00 kr.

Produkt beskrivelse

Seresto Vet flåt- og loppehalsbånd til hund/kat

Pakken indeholder 1 halsbånd ( 1 x 70 cm halsbånd i gråt).

Halsbåndet indeholder 4,5 g. Imidacloprid, 2,03 g. Flumethrin. Halsbåndets unikke design, gør at disse aktive stoffer frigøres kontrollerede små doser over lang tid. Stofferne frigøres, når de kommer i kontakt med dyrets pels og hud. Dette halsbånd er lugtfrit og vandafvisende. Seresto Vet flåt- og loppehalsbåndet dræber flåter, lopper og lus og afviser flåter (forhindrer blodsugning). Indirekte beskyttelse mod overførsel af vektorbårne sygdomme hos hunde (fx leishmaniosis, ehrlichiosis, babesiosis).

Seresto Vet halsbåndet er langtidvirkende (7-8 måneders beskyttelse).  Flåtsæsonen er ofte lang og varer som oftest fra marts til oktober, og så længe temperaturen er +5°C udenfor. Efter hunden eller katten har fået halsbåndet på, går der to døgn før du ser halsbåndets virkning. Halsbåndet tåler sagtens at dyret kommer i bad eller tager en svømmetur.

Anvendelse:

Tag halsbåndet ud af posen og rul det ud, så de små tapper på halsbåndets inderside fjernes. Der kan være et hvidt pulver på ydersiden, hvilket er stearinsyre, som bruges til at løsne halsbåndet, så det kan tilpasses dyrets form. Placér halsbåndet rundt om halsen og træk den frie ende gennem spændet på halsbåndet. Justér halsbåndet, så der er plads til to fingre mellem halsbånd og hals. Klip den overflødige længde af (ca. 2 cm efter spændet).

Søg efter en vare her