KW Ørredolie

119,00 kr.199,00 kr.

Produkt beskrivelse

KW Ørredolie

KW Ørredolie er et velsmagende tilskudsfoder i høj kvalitet til hunde og katte. Den er særligt velegnet til dyr med pelsproblemer, som tør hud og pels samt kløe.
KW Ørredolie er en naturlig fiskeolie, produceret af 100 % friske råvarer, der har et højt indehold af alle de sunde fedtsyrer (omega- 3, 6, 7, 9 og 11).
KW Ørredolie er udvundet fra danske regnbueørreder, som er opdrættet i rent dansk grundvand – fri for forurening. Sundt og velsmagende – nemt og hygiejnisk at dosere. Den lystætte flaske og den praktiske doseringspumpe medvirker til, at ørredolien opbevares og anvendes på bedste måde, så holdbarheden bliver optimal. KW Ørredolie er en naturlig fiskeolie, produceret af 100 % friske råvarer, der har et højt indehold af alle de sunde fedtsyrer (omega- 3, 6, 7, 9 og 11). Fordelingen af fedtsyrerne er som i fisken. Omega-3: ca. 15-20% Omega-6: ca. 10% Omega-7: ca. 6-8% Omega-9: ca. 25 % Bæredygtighed. Omega fedtsyrer er sunde for dine dyr, men det er et kendt faktum at verdenshavene ikke er en uudtømmelig kilde af de fisk, som indeholder de sunde omega fedtsyrer. Derfor er der stadig større fokus på at skabe alternative bæredygtige og miljøvenlige kilder.

 

KW Ørredolie er garanteret fri for tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer, kemikalier og antibiotika  Hele værdikæden kontrolleres fra rogn til olie. Vi ved hvor fisken kommer fra, hvordan den lever, spiser, slagtes og presses til olie.
Vandkvalitet og fisk analyseres løbende – derudover analyseres olien for forureninger, tungmetaller, etc. KW Ørredolie har en ekstraordinær høj friskhedsgrad. Vejen fra fisk til olie er hurtig og kort. Når ørrederne er fanget, bliver de fileteret samme sted, hvorefter de straks ekspederes videre til koldpresse-maskinen, hvor olien udvindes. Denne maskine står også på samme sted. Denne korte produktionsproces bevirker at det høje indhold af omega fedtsyrer og vitaminer ikke går tabt i en transportfase, til havs eller på land. Hele produktionen foregår på samme sted i Danmark, til gavn for miljøet.

 

Søg efter en vare her