IAMS Adult Steriliseret/Overvægtig 10 kg.

219,00 kr.429,00 kr.

Produkt beskrivelse

Iams Adult Steriliseret/Overvægtig

Iams Adult Sterilised/overvægtig til kat
IAMS Pro Active Health Adult Weight Control er designet til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos kastrerede katte og voksne katte med et lavere aktivitetsniveau, som har en tendens til at være overvægtige. Ingredienserne fremmer kraftige muskler og sund vægt. Umættede Omega-3 og omega-6 fedtsyrer fremmer sund hud og en skinnende pels. Samtidig giver antioxidanter en høj fordøjelighed. Takket være udsøgte ingredienser og en forbedret opskrift er de lette tyggepiller aromatiske og særdeles velsmagende. Så IAMS Pro Active Health opfylder selv de mest fordrende kattes foderdrømme og og giver dens krop alle de vitale stoffer, den har brug for.

IAMS Pro Active Health Adult Weight Control i overblik:
Afbalanceret, fedtfattigt tørfoder til voksne katte i alderen 1-6 år.
Opskriften indeholder mange næringsstoffer skræddersyet til ernæringsmæssige behov hos steriliserede katte eller lav-aktive katte med tendens til fedme.
30% kylling & kalkun: højt indhold af fjerkræ tjener som en kilde til værdifulde proteinbyggesten og giver bedste smag.
Stærke muskler: lavt fedtindhold, meget animalsk protein og L-carnitin hjælper opretholde den optimale vægt og en stærk muskulatur, selv ved nedsat aktivitet eller lav metabolisk kapacitet.
Sunde urinveje: kan forhindre urinvejsinfektioner.
Stærkt immunforsvar: antioxidanter, vitaminer og næringsstoffer støtter kroppens immunforsvar, samtidigt med at det er godt fordøjeligt.
Med fiskeolie: indeholder værdifulde omega fedtsyrer, der understøtter hud- og pelssundhed.
Sund fordøjelse: sunde ingredienser og præbiotika (FOS) giver en afbalanceret tarmflora og støtter immunsystemet.
Høj accept: særlig lækker smag takket være en forbedret opskrift med masser af kylling, som den vigtigste ingrediens og udvalgte ingredienser.
Uden tilsætning af smagsstoffer, farver og konserveringsmidler.
Ergonomiske pellets: aromatiske foderpiller, specielt tilpasset ​​kattens mundhule.

Søg efter en vare her