BARF – RigtigHundemad – Oksekallun 2 kg.

109,00 kr.

Produkt beskrivelse

BARF RigtigHundemad Okse kallun 2 kg.

Lammekallun er det mest skånsomme for din hunds mave – og bør altid være det du starter med at give din hund, hvis det er første gang den introduceres for råfodring. Kallun hjælper din hunds mave med at omstille sig på den rå mad, og når der kommer en sort og slimet skovsnegl ud i den anden ende, er maven klar til næste variant. Kallunen indeholder fordøjelses-fremmede enzymer, som er særdeles nyttige, hvis du har en hund med sart mave.

RigtigHundemad BARF er sund, nærende og det mest naturlige du kan give din hund. Der er masser af vaianter som kan sikre din hund en varieret kost. RigtigHundemad BARF har stor fokus på dyrevelfærd og benytter derfor kun kød godkendt til human ernæring. Der er lagt stor vægt på kvaliteten. Det meste kød kommer fra Danmark, dog kommer rensdyrene fra Nordsverige og hjortene fra de store skove i Bayern i Sydtyskland.

Skyllet, grøn kallun, grofthakket.
Råprotein – 20%
Råfedt – 5%
Råfiber 1,1%
Råaske – 1,2%

Vi anbefaler at du supplerer med en vitamin- og mineralblanding, så din hund får det den har brug for. Fx Anibio Min-O-Vit eller BARF Complex. Hvis din hunds pels er mat og trist, kan et tilskud af fedt eller olie fra fx Grizzly Salmon Plus anbefales.

BARF RigtigHundemad fodringsvejledning:

Hvalpe fra 8 uger til 6 måneder skal have hvad svarer til 10% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 3 måltider.
Unge hunde fra 6 måneder til 12 måneder (gigantracer 18 måneder) skal have hvad der svarer til 5% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 2 måltider.
Voksne hunde skal have hvad der svarer til 2% af dens kropsvægt 1 gang dagligt.

Husk dette kun er vejledende og det er vigtigt du kigger på din hund og vurderer, om den skal have mere eller mindre.

Sådan gør du:

1. Vælg dine Bella’s Favorit’er
2. Tø helt eller delvis op
3. Servér

Søg efter en vare her