BARF – RigtigHundemad – Kyllingemix 500 g.

32,50 kr.

1993 på lager

Husk at vælge en frostkasse ved køb af BARF.

Produkt beskrivelse

BARF RigtigHundemad – Kyllingemix 500 g.

Er det første gang du bestiller BARF online, så læs venligst vejledningen i bunden af siden her.

BARF er råfodring, hvilket vil sige at man fodre sin hund som hvis den levende i den vilde natur. Rent anatomisk og fysiologisk, er hunden bygget som ulven, hvilket betyder, de er skabt til at spise hele dyret – kød, ben, indmad, brusk, kallun/kråse og muskelkød. BARF indeholder ingen fyldeprodukter, som der er i tørfoder.
RigtigHundemad BARF er sund, nærende og det mest naturlige du kan give din hund. Der er masser af varianter som kan sikre din hund en varieret kost. RigtigHundemad BARF har stor fokus på dyrevelfærd og benytter derfor kun kød godkendt til human ernæring. Der er lagt stor vægt på kvaliteten. Det meste kød kommer fra Danmark, dog kommer rensdyrene fra Nordsverige og hjortene fra de store skove i Bayern i Sydtyskland.

Barf Kyllingemix 500 g.
Råprotein – 22%
Råfedt – 5%
Råfiber 0,0%
Råaske – 1%

Vi anbefaler at du supplerer med en vitamin- og mineralblanding, så din hund får det den har brug for. Fx Anibio Min-O-Vit eller BARF Complex. Hvis din hunds pels er mat og trist, kan et tilskud af fedt eller olie fra fx Grizzly Salmon Plus anbefales.

BARF RigtigHundemad fodringsvejledning:
Hvalpe fra 8 uger til 6 måneder skal have hvad svarer til 10% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 3 måltider.
Unge hunde fra 6 måneder til 12 måneder (gigantracer 18 måneder) skal have hvad der svarer til 5% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 2 måltider.
Voksne hunde skal have hvad der svarer til 2% af dens kropsvægt 1 gang dagligt.

Husk dette kun er vejledende og det er vigtigt du kigger på din hund og vurderer, om den skal have mere eller mindre.

Når du fodrer med BARF RigtigHundemad, skal du huske på at sammensætte måltiderne, så de tilsammen kommer gennem alle kødgrupper som findes på byttedyret. Både muskelkød, indmad, brusk og kallun/kråse. Med denne BARF RigtigHundemad Favoritkasse, får din hund alt det den har brug for inden for alle kødgrupperne.

Hvis det er første gang du fodre med råt kød, så kan du med fordel starte med at give hunden kallun. Kallun er med til at hjælpe hundens mave med at omstille sig på den rå mad. Kallun indeholder fordøjelses-fremmede enzymer, som især er nyttige, hvis din hund har en sart mave. Når der kommer en sort og slimet skovsnegl ud i den anden ende, er din hunds mave klar til at prøve de andre varianter.

BARF vejledning:

– Ved køb af RigtigHundemad BARF & Bella’s Favorit, skal du altid tilkøbe en frostkasse. Den lille kan rumme 8 kg. og den store kan rumme 14-16 kg. (Hvis du kun køber 500 g. blokke, kan den lille kasse rumme 14 kg. og den store kasse 24 kg.) Husk altid at fylde kassen op, så kødet kan holde den rette temperatur under forsendelsen. Bemærk at kødben tør hurtigere op og må derfor max. fylde 35% af den samlede vægt.
– BEMÆRK frost sendes kun til privat adresse ml. kl. 8-16 og stilles uden kvittering. (kr. 59,- ved køb over kr. 500,- eller kr. 98,- ved køb under kr. 500,-)
– Vi sender kun frost mandag, tirsdag og onsdag for at sikre os at dine varer når frem inden for 24 timer.
– Gør det nemmere for dig selv og vælg en af vores færdigpakket Favorit kasser (her er frostkassen inkluderet).
– Det er altid på kundens eget ansvar, når der sendes BARF RigtigHundemad & Bella’s Favorit.
– Ring gerne for råd og vejledning eller hvis du har spørgsmål på tlf. 29478948 alle hverdage ml. 11-12.

Søg efter en vare her