BARF – RigtigHundemad – Hest & Lam 1 kg.

80,00 kr.

Husk at vælge en frostkasse ved køb af BARF.

Produkt beskrivelse

BARF RigtigHundemad Hest & Lam 1 kg.

RigtigHundemad BARF er sund, nærende og det mest naturlige du kan give din hund. Der er masser af varianter som kan sikre din hund en varieret kost. RigtigHundemad BARF har stor fokus på dyrevelfærd og benytter derfor kun kød godkendt til human ernæring. Der er lagt stor vægt på kvaliteten. Det meste kød kommer fra Danmark, dog kommer rensdyrene fra Nordsverige og hjortene fra de store skove i Bayern i Sydtyskland. Kom godt i gang med råfodring ved at give din hund noget fra alle kødgrupper i løbet af ugen. Både indmad, muskelkød, brusk og kallun/kråse, så det får alt hvad den har brug for.

Hest & Lam 1 kg.
Råprotein 19,0%
Råfedt 8,0%
Råfiber 0,06%
Råaske 1,2%

Vi anbefaler at du supplerer med en vitamin- og mineralblanding, så din hund får det den har brug for. Anibio Min-O-Vit eller BARF Complex. Hvis din hunds pels er mat og trist, kan et tilskud af fedt eller olie fra fx Grizzly Salmon Plus anbefales.

BARF RigtigHundemad fodringsvejledning:
Hvalpe fra 8 uger til 6 måneder skal have hvad svarer til 10% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 3 måltider.
Unge hunde fra 6 måneder til 12 måneder (gigantracer 18 måneder) skal have hvad der svarer til 5% af dens kropsvægt dagligt fordelt på 2 måltider.
Voksne hunde skal have hvad der svarer til 2% af dens kropsvægt 1 gang dagligt.

Husk dette kun er vejledende og det er vigtigt du kigger på din hund og vurderer, om den skal have mere eller mindre.

Når du fodrer med BARF RigtigHundemad, skal du huske på at sammensætte måltiderne, så de tilsammen kommer gennem alle kødgrupper som findes på byttedyret. Både muskelkød, indmad, brusk og kallun/kråse. Med denne BARF RigtigHundemad Favoritkasse, får din hund alt det den har brug for inden for alle kødgrupperne.

Hvis det er første gang du fodre med råt kød, så kan du med fordel starte med at give hunden kallun. Kallun er med til at hjælpe hundens mave med at omstille sig på den rå mad. Kallun indeholder fordøjelses-fremmede enzymer, som især er nyttige, hvis din hund har en sart mave. Når der kommer en sort og slimet skovsnegl ud i den anden ende, er din hunds mave klar til at prøve de andre varianter.

Søg efter en vare her