Pris

Pris - slider
49269

Modermælkserstatning

Modermælkserstatning er videnskabeligt fremstillet, så den energi og sammensætning af aminosyrer, mineraler og vitaminer ligner hunkattens mælk mest muligt. Killingemælk er også tilsat den livsvigtige aminosyre taurin, som har stor betydning for kattens syn. Med modermælkserstatning, får killinger de bedste muligheder for at vokse og udvikle sig normalt.

 • Diafarm LactiKitten modermælkserstatning 300 g.

  Diafarm LactiKitten modermælkserstatning 300 g.

  169,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Royal Canin Babycat Milk 0-2 måneder.

  269,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Sutteflaskesæt til killinger og hvalpe

  49,00 kr.
  Tilføj til kurv

Modermælkserstatning til nyfødte killinger

Til en helt nyfødt killing kan man i de første dage give modermælkserstatning med en engangssprøjte eller en pipette som kan fås hos enten dyrlægen eller apoteket. Giv mælken langsomt, så killingen kan nå at synke mælken. Følg altid fodringsvejledningen ift. killingens alder.

En hunkat slikker altid sine killinger på maven og omkring kønsorganerne efter hvert måltid. Massagen med den ru kattetunge, stimulerer fordøjelsen og får killingen til både at tisse og besørge.
Hvis man fodrer en moderløs killing og ikke har en voksen kat til at hjælpe sig med mave-massagen, skal man sørge for at denne refleks stimuleres hver gang killingen har fået mælk. Man skal nulre killingen blidt og forsigtigt på maven fra navlen og nedad uden at trykke. Efter kort tid skulle killingen gerne tisse.

Søg efter en vare her