Science Selective Rabbit Pellets

99,95 kr.263,00 kr.

Produkt beskrivelse

Science Selective Rabbit Pellets

Science Selective er naturligt velsmagende og sundt. Det har et højt fiber indhold som er godt for kaninens velvære og vitalitet. Det er utrolig gavnligt for tænderne og fremmer en sund fordøjelse. Ifølge dyrlæger anbefales et fiberrigt kaninfoder.  I naturen spiser vilde kaniner primært græs som naturligt indeholder 20-25% fibre. En kanins tænder og fordøjelse er udviklet til en fiberrig kost. I Science Selective Rabbit Pellets er der et fiberindhold på 25% der hjælper med at holde din kanin sund. Udover et højt fiberindhold, er der også mange andre gode og naturlige ingredienser i som fx hørfrø med omega-3 og 6 fedtsyrer og naturlige probiotika at hjælpe med at fremme gode bakterier.

Alt efter hvilket foder du fodre med nu, kan du måske se at det har et højt sukkerindhold fra fx melasse, sirup eller andre sukkerholdige ingredienser for at forbedre smagen. Dette kan føre til overspisning og fedme. Det kan også føre til tandproblemer.

Er det første gang du fodrer med Science Selective, bør du gradvist blande det op med kaninens nuværende foder hen over 10-14 dage. Det er vigtigt at man ikke pludseligt ændrer kaninens kostvaner, da det kan forårsage fordøjelsesproblemer også selvom man skifter til et bedre kvalitetsfoder. Husk altid at kaninen altid skal have adgang til frisk drikkevand og kvalitetshø døgnet rundt.

Science Selective indeholder lucerne, sojabønner skrog, hvede, wheatfeed, flager ærter, hørfrø, roetrævler, soybeanmeal, sojaolie, Monocalciumphosphat, calciumcarbonat.

ERNÆRINGSMÆSSIGE TILSÆTNINGSSTOFFER / kg:
Vitamin A 15000 IE, Vitamin D3 1500 IE

Analytiske bestanddele:
Råprotein – 14,0%, Træstof – 25,0%, Råfedt – 4,0%, Råaske – 8,0%, Calcium – 0,6%, natrium – 0,3%, Fosfor – 0,4%.

NB: Kan indeholde spor af GMO, da produktet er pakket på fabrikker, hvor der pakkes andre produkter der indeholder GMO.

 

Søg efter en vare her