Science Selective Junior Rabbit Pellets 1,5 kg.

99,95 kr.

2000 på lager

Produkt beskrivelse

Science Selective Junior Rabbit Pellets 1,5 kg.

Science Selective er særligt velegnet til yngre kaniner. Med et ekstra protein indhold som er gavnligt for kaninens vækst og udvikling.
Dette foder er beriget med en blanding af aminosyrer, vitaminer, urter og er en naturlig kilde til antioxidanter, der hjælper til at give unge kaniner en god start på livet.  Science Selective Junior Rabbit Pellets er også aldeles velegnet til  drægtige og diegivende kaniner.

Tjek indholdet af din kanins nuværende foder. Mange produkter på markedet indeholder nemlig melasse, sirup eller andre sukkerholdige ingredienser til at forbedre foderets smag. Dette ekstra indhold af sukker i kaninens kost er tomme kalorier, og kan føre til overspisning og fedme. Det kan tilmed også føre til tandproblemer. Science Selective indeholder ingredienser af høj kvalitet som gør det naturligt velsmagende, uden behov for at tilsætte sukker.

Er det første gang du fodrer med Science Selective, bør du gradvist blande det op med kaninens nuværende foder hen over 10-14 dage. Det er vigtigt at man ikke pludseligt ændrer kaninens kostvaner, da det kan forårsage fordøjelsesproblemer også selvom man skifter til et bedre kvalitetsfoder. Husk altid at kaninen altid skal have adgang til frisk drikkevand og kvalitetshø døgnet rundt.

Science Selective Junior Rabbit Pellets har mange gode egenskaber. Det har et højt fiberindhold (19%), ingen tilsat sukker, rig på naturlige ingredienser, forhindrer selektiv fodring, afbalanceret kost, ingen kunstige farve, velsmagende, understøtter vækst og udvikling, fremmer tandslid, fremmer fordøjelsessystemets sundhed, hjælper med at holde hud og pels sund og er velegnet til alle racer.

Sammensætning:
Alfalfa, hvede, sojabønner skrog, sojaskrå, wheatfeed, flager ærter, spinat, hørfrø, soja olie, monocalciumphosphat, salt, calciumcarbonat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein – 17,0%, Træstof – 19,0%, Råfedt – 4,0%, Råaske – 8,0%, Calcium – 0,8%, Natrium – 0,3%, Fosfor – 0,5%.

NB: Kan indeholde spor af GMO, da produktet er pakket på fabrikker, hvor der pakkes andre produkter der indeholder GMO.

Søg efter en vare her