KW Yakers Tyggeben

39,00 kr.149,00 kr.

Produkt beskrivelse

KW Yakers Tyggeben

KW Yakers tyggeben er fremstillet af mælk fra yakoksen som kommer fra Himalaya. Mælken har et højt indhold calcium og protein. Tyggebenet er utrolig holdbart og har en tandrensende effekt og hjælper samtidig imod tandsten og plak.

Denne snack har mange egenskaber. Ved at lade benet trække i varmt vand i 2-3 min. og lade det køle et par minutter, bliver det lidt blødere inden du giver det til din hund. Du kan også tage et lille stykke af benet – evt. når din hund er ved at være færdig med det – og putte det i mikroovnen på højeste indstilling i 2 min. og derefter lade det køle af i et par minutter. Det vil få benet til at puffe op og det mister dermed sin hårdhed. Så har du lige pludselig en sprød snack til din hund.

KW Yakers tyggeben er en gammel opfindelse og blev spist af mennesker i Himalaya. Den dag i dag nyder både mennesker og dyr godt af den lækre snack. Tyggebenet fremstilles ved at mælk fra Yakoksen blandes med komælk og rygetørres i 28 dage, og på den måde opnås den rette hårdhed. KW Yakers er desuden glutenfri og indeholder ingen konserveringsmidler. Så her får du en den ideelle godbid, når din hund rigtig skal forkæles.

Søg efter en vare her